ljungbergfilippaa.blogg.se

~Every Ending Is A New Beginning~

Simtur med både häst och ryttare...

Publicerad 2015-05-30 16:04:50 i Allmänt,

När Becca kom så skulle vi rida iväg på en gång men då skulle ju såklart inte hästarna komma i hagen och de sprang runt och runt och runt i ca 40 minuter innan vi fick tag på De Lillo. Vi tänkte ju hoppa i ridhuset men hästarna hade hunnit bli blöta och vi så vi bestämde oss för att gå ner och simma idag istället :) 
 
När vi gick till sjön var Jojjo jätte busig och ville inte bara gå rakt ned till sjön medans De Lillo gick lungt och snällt med Becca. I Sillen var det vågor och ingen ville gå ned och Becca ville inte klicka på Lillo eftersom hon inte känner honom så väl. Efter ett tag gick Jojjo ned en liten bit och då gick Lillo snällt efter.
 
När vi badade simmade Lillo flera gånger och vi travade runt i vattnet i ösregnet :D På vägen hem galloperade vi lite på vägen och travade :) Lillo eller Jojjo bajsade på stranden så när vi hade lämnat hästarna blev vi körda till Sillen för att mocka bort det. Efter att ha mockat bort det var vi tvingade (av oss själva) att hoppa ned i vattnet :) Det var sjuukt kul men riktigt kallt ;D
 
Nu har vi båda duschat och jag väntar till Becca är klar för då ska vi baka hästgodis :D
 
 ( gammal bild på Glänsas öga) :)
 
En bild jag tog i skolan med min iPhone  ^.^ 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela