ljungbergfilippaa.blogg.se

~Every Ending Is A New Beginning~

Förslag...

Publicerad 2015-08-30 06:32:15 i Allmänt, Bilder, Joyride Gene, Tips,

Jag vill jättegärna att ni berättar vad ni vill att jag ska blogga om. Tillexempel om ni tycker att jag ska blogga om träningarna eller vad jag gör när jag inte rider? Jag har tänkt att börja på en berättelse om, Vem är du Johanna? Det är en berättelse som jag gjorde i skolan, jag fick B på den för jag hade några fel i texten så det blev inte A😕 

Tänkte berätta lite om träningen för Maggan Ossmound som var igår☺️ 

Jag red Jojjo och hon blir ofta spänd efter galoppen så vi tränade mycket på att få henne lugn efter galoppen och då sa Maggan att man ska bryta mönstret. Alltså om hon bara springer och trippar ska jag göra halt för att bryta hennes mönster. Hon gick jättefint efter man hade brutit hennes mönster. 

Recension om Maggan Ossmound: Jag gillar henne som tränare för hon var inte där och tjatade om varenda sak utan hon lät en tänka själv och jag tycker att man lär sig mer om hästen då,  om tränaren bara är en hjälpande hand och inte handen som rider... Om ni fattar vad jag menar. Fast jag skulle vela att hon var lite strängare😁 
Betyg: 4/5 poäng

Bilder:



Jag har sovit över hos Becca och idag ska vi på gröna Lund!!!😍 Jag kom igår runt 6 tiden på kvällen, maten var verkligen jättegod! Eftersom jag inte äter lamm så fick jag räkor med sallad, böner, majs och spagetti i sån här grön sås eller vad det nu heter... Aja sen gjorde jag och Becca efterrätt, det var sååå gott!! Ni behöver verkligen testa! 
5 portioner:
Recept: 4 kiwis, 2/3 bananer, frysta hallon Och två vit choklad😍

Gör såhär: Skär upp frukterna i småbitar och lägg färgerna som Italiens flagga, grön, vit, röd. Hacka chokladen noga och strö över, in i ugnen tills chokladen smällt och sen äter du😍 såhär ser det ut:



Kramis💖

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela